Zdalne zarządzanie sesjami logowania

Drodzy użytkownicy!
Zobacz, w jaki sposób zadbać o swoje bezpieczeństwo:
Ważne informacje ℹ️
- Każda akcja wymuszonego wylogowania wymaga potwierdzenia - nie da się jej wykonać przez przypadek
- Wszystkie aktywne sesje danego konta są automatycznie kończone w momencie zmiany lub resetowania hasła. To dodatkowe zabezpieczenie na wypadek, gdy ktoś niepowołany miał dostęp do konta.
- Funkcja działa na wszystkich urządzeniach jednocześnie - nie można wylogować tylko jednego
- Funkcja dostępna najpierw na Web, wkrótce pojawi się też na Mobile
Zakończenie sesji na wszystkich urządzeniach 👤
Jeśli jesteś zalogowany na swoje konto:
- Rozwiń zakładkę po lewej stronie
- Wybierz swój awatar
- Wybierz "Wyloguj ze wszystkich urządzeń"

Jeśli jesteś w widoku wybierania roli:
- wybierz przycisk: "Wyloguj ze wszystkich urządzeń"

Co będziesz mógł zrobić jako Dyrektor / Administrator konta? 👩💼
Wylogowanie nauczyciela ze wszystkich urządzeń
- Przejdź do Ustawienia → Nauczyciele
- Znajdź nauczyciela na liście
- Kliknij ikonę trzech kropek (⋯) przy jego wierszu
- Wybierz „Wymuś wylogowanie"

- Potwierdź akcję
Wylogowanie rodzica ze wszystkich urządzeń
- Przejdź do Ustawienia dziecka → Rodzice
- Znajdź rodzica na liście
- Kliknij ikonę trzech kropek (⋯) przy jego wierszu
- Wybierz „Wymuś wylogowanie"

- Potwierdź akcję
Pozdrawiamy
Zespół LiveKid ❤️
Aktualizowane na: 26/06/2026
Dziękuję!
